Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/pan10000/honlapok/badacsonytomaj.hu/templates/untitled/functions.php on line 188

XXIV. Balatonkör kerékpártúra 2023.május 13.

 

A Balatonkör Sportegyesület 2023. május 13-án szombaton és 14-én vasárnap szervezi a Balaton körüli XXIV. Balatonkör kerékpártúrát Zamárdi rajt és célállomással. Szombaton a 206 km-es „Balaton nagykör”vasárnap a 76 km-es „Balaton kiskör” (Tihanyból komppal átkelve) és a 25 km-es „Családi kör” túra célja a Balaton és környékének népszerűsítése, a családjukkal, az aktív pihenést választók körében. A Túra során a kerékpárosok, a Balatoni Bringa Körút kijelölt kerékpárútjain és kerékpárbarát útjain haladnak.

 

A túrát a szervezők rendőri, saját (felvezető autó, segítő motorosok, kerékpárosok, záró autó és motoros) és polgárőri segítséggel biztosítják, valamint mentőautók és szervizautók is kísérik. A résztvevőket a KRESZ rájuk vonatkozó szabályairól, valamint azok betartásának kötelezettségéről tájékoztattuk.

 

A település területén használt utak, útvonalak, 2023. május 13-án Balaton nagykör:

 

Rajt Zamárdiból reggel 6 órakor Siófok irányába.

 

A túra körülbelül 13:00-kor éri el Badacsonytomajt és az alábbi útvonalon halad:

71. sz. főút melletti kerékpárút – Vasút u. – Balaton u. – Római út

 

A túra a Balatoni Bringa Körút kijelölt kerékpárútjain és kerékpárbarát útjain halad. A biztonságról a megyei rendőrkapitányságok és a szervezők gondoskodnak. A fontosabb csomópontoknál rendőri forgalomirányítást alkalmazunk.  A Vasút utcánál levő pihenő után várhatóan 13:45-kor fogunk elindulni. A résztvevők egy csoportban haladnak.

 

 

 

 

EFOP-1.5.2-16-2017-00032

Humán szolgáltatások

fejlesztése


Erre a képre kattintva érheti el a Városi Művelődési Központ honlapját!

Szőlő és Bor éve 2017.

Régiós Kártya

Borbarangolás és Régiós Buszjárat

Önkorm. szolgálat

Vigyázunk Rád a Balatonon!