Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Címlap Közérdekű Hirdetmények Levél termékkört érintő változások 2020. március 30-tól
Hungarian (formal)English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)

Friss hírek

Levél termékkört érintő változások 2020. március 30-tól

Ha az üzenet nem megfelelően jelenik meg, kattintson ide »
Kérjük, erre a levélre ne válaszoljon!
Tisztelt Ügyfelünk!

A Magyar Posta Zrt. továbbra is elkötelezett az ügyfeleit támogató innovációk bevezetése mellett és folyamatosan fejleszti szolgáltatásait, annak érdekében, hogy ügyfelei részére naprakész megoldásokat biztosítson. Tájékoztatjuk, hogy 2020. március 30-án számos változás lép életbe, illetve, új fejlesztések eredményei valósulnak meg.

A legfontosabb változásokat az alábbiakban foglaltuk össze:


  • Levéltermék-portfóliónkat egyszerűsítjük, a fizetést követő kézbesítéses levél, valamint küldeményőrzés szolgáltatásokat 2020. március 30-án megszüntetjük. Fizetést követő kézbesítés szolgáltatásunk helyett az árufizetéses üzleti csomag feladást ajánljuk. A küldeményőrzés esetén a fiókbérlet, utánküldés és az ismételt kézbesítés szolgáltatásokat javasoljuk igénybe venni.

  • A portfólió racionalizálásához kapcsolódóan az Általános Szerződési Feltételek is aktualizálásra kerülnek. A jelenleg érvényes, valamint a március 30-án hatályba lépő ÁSZF IDE kattintva érhető el.

  • Ajánlott levélküldemények esetében 2020. március 30-tól biztosítjuk a sikertelen kézbesítésről történő visszaigazolást, amennyiben Elektronikus Feladójegyzékkel (továbbiakban: EFJ) adja fel küldeményeit, valamint az EFJ-ben feltünteti azt az e-mail címet, amelyre a visszaigazolásokat fogadni kívánja.
Megújul az ePostakönyv alkalmazás!

Programunk stabil működését rendszeres monitorozással és fejlesztéssel biztosítjuk.


  • Az ePostakönyv szoftver következő frissítése is március 30-án történik. A korszerűsítésnek köszönhetően a korábbi működésben tapasztalható lassulások kiküszöbölésre kerülnek az egyszerűbb, gyorsabb, komfortosabb felhasználói élmény érdekében.

  • Ezzel egyidejűleg aktualizáltuk a honlapunkon elérhető EFJ műszaki specifikációt, lekövetve a termékkivezetéseket, és a kapcsolódó technológiai útmutatót is hamarosan közzétesszük honlapunkon.

Tájékoztatjuk, hogy az EFJ befogadásáról küldött visszaigazoló üzenetben szerepeltetni fogjuk a beküldő szoftver verziószámát, annak érdekében, hogy Ön naprakész információkkal rendelkezzenek a használt programról.
Kérdés esetén kérjük, forduljon bizalommal postai kapcsolattartójához, aki készséggel áll az Ön rendelkezésére.
Üdvözlettel:

Magyar Posta Zrt.
Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (GDPR) a természetes személyek személyes adatainak védelméről szól. Jelen levelünkkel Önöket - a szerződéskötéskor megadott kapcsolattartói e-mail címen - cégként szólítjuk meg, így megkeresésünk nem tartozik a GDPR hatálya alá.

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban kérdése van, keresse fel személyes értékesítőjét.
Kérjük, erre a levélre ne válaszoljon!


 

EFOP-1.5.2-16-2017-00032

Humán szolgáltatások

fejlesztése

Önkormányzatunk pályázatai

Badacsonyi programok

Erre a képre kattintva érheti el a Városi Művelődési Központ honlapját!

BaBi Badacsony
Ma 2021. április 23., péntek, Béla napja van. Holnap György napja lesz.
Sablonválasztó
badacsonytomaj3
Szőlő és Bor éve 2017.

Régiós Kártya

Badacsonyi Régiós Kártya

Borbarangolás
és Régiós Buszjárat

Napló


Önkorm. szolgálat

Önkormányzati szolgálat

Vigyázunk Rád a Balatonon!